NÁVRAT K TRADIČNÍ OBILNÉ STRAVĚ ZMÍRNÍ DEGENERACI LIDSTVA – OBILÍ JAKO DAR Z NEBES – ÚTOK Z ORIONU TAKÉ SKRZE POTRAVINY – VÝŽIVA A UFO
Pro budoucnost bude nutné zkombinovat znalosti z oblasti výživy a informace ufologického a exopolitického charakteru. UFO-výživa. Můžeme začít nyní, tentokrát o obilovinách a podpoře zdraví a myšlení.
Pokud je pravda, že na Zemi v naší novodobé historii (19., 20. a 21. století) již delší čas probíhá systematický, rafinovaný a plíživý útok od určitých civilizací ze souhvězdí Orion (Imperiální aliance Drako-Orion, tedy určité typy Šedých ze Zeta Reticuli a Drakoniáni/Reptiliáni z Alfa Drakonis), a případně z dalších míst v kosmu (zlá větev Anunnaki z Nibiru, Vysocí bílí, a údajně ještě i Reptiliáni z galaxie Sombrero), to vše monitorováno, zmírňováno a řešeno Galaktickou federací mírumilovných sil (Plejády, Andromeda, Lyra, Vega, Alfa Kentauri atp.) a dalšími (Prokyon, Arkturus, Korender atd.), potom je nabíledni a jisté, že probíhá pokus destabilizovat, degenerovat a kosit lidstvo rovněž pomocí stravy.
V této souvislosti je potřeba si plně uvědomit, že pokrokové a vyspělé lidské kultury pozemských dějin byly a jsou obvykle spojeny s pěstováním a konzumací různých druhů obilnin (Dálný východ – rýže nebo čirok; Amerika – quinoa a kukuřice; Rusko jako obilnice světa – třeba žito a pohanka; starověký Egypt – kamut; v Čechách pak ječmen, žito, pšenice, jáhly, oves), přičemž se také z historických spisů ale i z legend nejednou dozvídáme informace ve smyslu, že určitá obilovina byla lidem předána od „vyšších sil z nebes“ (typicky kukuřice), anebo že zacházení s určitými obilovinami bylo usměrněno/nakázáno bohy (u Slovanů). Budoucnost ještě prověří, zda se obiloviny skutečně vyvinuly kultivací z trav (lipnicovitých, respektive laskavcovitých), anebo zda byly dodány od mimozemských civilizací.
«
Existují i národy na Zemi bez tradice konzumace obilí, jako Inuité či v divoké přírodě žijící kmeny lovců a sběračů, ale je jich menšina.
Dalším, následným bodem, který potřebujeme vskutku pochopit, je, že tisíciletá tradice konzumace obilovin upřednostňovala především obilné zrno „celé“ či téměř celé – „CELOZRNNÉ“ – a nikoli obilné zrno různě roztříštěné.
Není od věci ani názor některých astrologů (Alita Zaurak), že celé obilné zrno patří dle astrologické vědy (myslím si, že se jedná o prastarou vědu, nikoli pouze o nauku) ke znamení Lva, tudíž rozumná konzumace celých obilných zrn by eventuálně mohla lidstvu pomoci otevírat a projít Lví branou – ven z dračích spárů, pokud poznáte a uznáte, že znamení Lva (tradiční/západní astrologie) může být za určitých okolností silnější než znamení Draka (tzv. čínská astrologie).
Celé obilné zrno jako princip zajišťovalo velkou část zdraví a duchovní ochranu lidstva v průběhu věků, bílá mouka vede naopak k epidemii civilizačních chorob a neduhů (zahlenění těla, nedostatek některých minerálů, obezita, zubní kaz, doslova epidemie diabetu II. typu, rakovina tlustého střeva podpořená nedostatkem vlákniny, alergie a potravinové nesnášenlivosti atd.).
Každá obilovina a její slupka má však své specifické vlastnosti, a ty je potřeba zohlednit (antinutriční látky, možná přítomnost arsenu v celozrnné rýži), je to celé ještě složitější… Některé obiloviny nelze konzumovat celozrnné beze všeho, jako třeba proso – to je potřeba zbavit slupky, aby vznikly jáhly. Jáhly však už není potřeba pro hlavní spotřebu dále mlít na mouku, ale konzumovat je v celku jako přílohu nebo jako součást obilných kaší. Po správné technologické přípravě pokrmu, pochopitelně. Anebo danou mouku spotřebovat co nejrychleji po vyhotovení; celozrnné těstoviny neskladovat dlouho.
Pokrmy ze štěpených, polo loupaných a rozdrcených obilných zrn jsou také specifickou součástí jídelníčku lidstva odnepaměti (krupky, chléb, pečivo, placky, pita, těstoviny, seitan, kuskus, bulgur, rýžové nudle etc.), avšak degenerace lidstva posledních desetiletí je spojena právě s opomíjením konzumace celého obilného zrna, především tedy ve vařené úpravě, jak to doporučuje celosvětové makrobiotické hnutí; i když na příklad i klíčení některých celých obilných zrn a určitý typ jejich následné spotřeby má své dějinné opodstatnění (esénský chléb z klíčených zrn).
«
Makrobiotičtí učitelé dále zdůrazňují, že odpradávna byly obiloviny v různých národech na Zemi doplňovány ještě také vždy specifickými luštěninami/boby (Dálný východ – ku příkladu fazole adzuki anebo sója; Amerika – větší druhy fazolí či lupina; u Arabů cizrna /římský hrách/; Holandsko – hrách „kapucín“; v Čechách se dlouhodobě pěstují hrách setý, čočka, případně malé bílé fazole; na Slovensku se kromě toho nyní daří pěstovat nepůvodní sóju), což při paralelním nasazení v jídelníčku umožňuje lidskému tělu víceméně syntetizovat si lidskou bílkovinu právě „spojením“ aminokyselin z obilí a luštěnin, a člověk pak není výhradně závislý na chovu, lovu a sběru živočišných zdrojů, a ještě k tomu nutí svůj metabolismus k pružnosti.
«
Stávající degenerace lidstva je tedy podporována důrazem na potravinové „prefabrikáty“ vyrobené z bílé, tedy okleštěné, vymleté mouky, z bílé rýže apod., a nadto zároveň u řady průmyslových potravinářských výrobků můžeme pouze hádat, kdy doopravdy konkrétně bylo obilné zrno semleto, a tudíž, kdy vlastně začal proces žluknutí a energetického/fyzikálního rozpadu zrna?
Pečivo degenerované „moderní doby“ je samostatnou tristní kapitolou, která sama o sobě „křičí po obnovení středověkých trestních tribunálů“. Bílé rohlíky s cukrem (a prý i s „křídou“), sladké drožďové buchty „plné éček“, pamlsky s tuky a ve složení, které „ucpává“ a překyseluje, případně demineralizuje organismus… Regály plné bílých těstovin všelijakého původu a stáří… Na českém poli čím dál tím méně žita na poctivý žitný chléb… Nechybují pouze ženy jako „kuchařky a ochranitelky krbu“, ale už i muži jako „správci polí“…
«
Útok na naše území – a zároveň projev určité nekompetentnosti k životu, neschopnosti a nezodpovědnosti našinců, blbství, abych tak řekla – proběhl nejenom před několika staletími všeobecným přijetím a nahrazením celého obilného zrna, celozrnné mouky a výrobků z nich téměř výhradně moukou „bílou“, ale vpád proběhl i po zahájení Operace Golgota (1989) na našem území, s otevřením hranic Západu. Záhy byl zrušen socialistický Výzkumný ústav výživy lidu a stát byl zaplaven obrovským množstvím nezdravých potravin. Chaos nad chaos. Jíme i ropu?
Dobrou zprávou ovšem je, že se současně zde začaly bez omezení režimu volně šířit informace o zdravém životním stylu, přičemž jedním z takzvaně „alternativních“ výživových směrů je právě makrobiotika, jejímž jedním z čelných představitelů byl profesor Michio Kushi, který o sobě – podle slov makrobiotického lektora, působícího na území ČR, Boba Carra, který jej znal osobně – měl prohlásit, že jeho duchovní forma pochází či souvisí s tandemem Andromeda/Plejády. Dále, dle slov Bobba Carra, byl Kushi jednou vyhledán jistým Jihoameričanem, který pro něj měl zprávu od mírumilovných, pozitivních mimozemšťanů, s nimiž se v jednom státě Jižní Ameriky onen muž setkal osobně, snad někde náhodně na cestě při jednorázovém kontaktování pozemšťana, tedy vzkaz ve smyslu: „Dobrá práce!“, čili, že Kushiho mise byla dobře vykonaná, byť v makrobiotickém učení nalezneme jistě i chyby, které bude nutno odstranit, respektive uvést na pravou míru.
Nejen podle Plejáranů (švýcarského kontaktéra „Billyho“ Eduarda Alberta Meiera) však naprosto není žádoucí, abychom ze stravy vynechávali živočišné potraviny, a už vůbec ne naše civilizace jako celek, proto obilná či luštěnino-obilná strava nemá být striktně veganská (s výjimkou diet z určitých speciálních důvodů – jako je zejména léčba jistých onemocnění či čakrově energetické vylaďování organismu na uměleckou a/nebo spirituální, dušeně-duchovní činnost jemného charakteru). Maso zastupuje – z duchovního hlediska viděno – podle mého názoru „bojeschopnost“ a celé obilné zrno zase „skromnost“, obojího je třeba.
Ovládací programy sil temna (jak tyto procesy trefně pojmenovávají a vysvětlují kontaktéři Barbara Marciniaková a Ivo „Aštar“ Benda) a temnota nevědomosti (jak dodávám) manipulují lidi směrem ke konzumaci nevhodných typů šlechtěné pšenice a různě zkázonosně geneticky upravovaných obilných zrn, ke geneticky modifikované sóje, anebo rovnou propagují nahradit tradiční obiloviny původem subtropickými a tropickými hlízami (brambory, batáty apod.), které však vzhledem k jiné struktuře velikosti škrobového zrna u řady z nich nejsou zdaleka tak vhodné a jsou nařčeny alternativní medicínou z účinku oslabování ledvin. Vzhledem k tomu, že podle prastaré vědy, jež se nazývá „energetická medicína“, oslabené či nemocné ledviny vytvářejí v těle postiženého kondici „pocitu permanentního strachu a slabosti“, pak doporučování brambor a podobných cizokrajných hlíz v širokém měřítku i v chladnějších tepelných pásech planety, a to zejména nedostatečně tepelně zpracovaných (některé hranolky), by podporovalo produkci tzv. „hrubých vibrací strachu“ na Zemi, kterou vyhledávají parazitní národy Šedých a Drakoniánů.
Populární hamburger je skoro vždy zasazen v bílé, „vycmrdlé“ housce, takže tato „modla“ mnoha dětí a mladistvých svým složením (červené maso, obvykle cukr v kečupu a hořčici) podporuje ve smyslu případného účinku ovlivňování produkce konkrétních neurotransmiterů v mozku všeobecně spíše agresi, soutěživost, rychlost a hrubost než harmonické myšlení s duchovním aspektem, intuici a rozvahu. Podle mého názoru, a jistě ho nesdílím sama, je lepší některé vitamíny skupiny B podporující myšlení a nervovou činnost získat z tradiční obilné stravy, luštěnin a ořechů než třeba z pivovarských kvasnic ve výživových doplňcích. Stačila by k burgeru alespoň celozrnná žemle!
«
«
Avšak v poslední době (2019) proklamované vegetariánství, ba dokonce veganství pro všechny, které na nás „zkoušejí“ parazité z Orionu a spol. přes falešný klima aktivismus gréťanů, není vhodné, protože by likvidovalo naši schopnost sebeobrany nenápadnou řekněme „podvýživou“ mozku, tendencí k přecitlivělosti – jako národa, i jako civilizace. Vůbec už není toto veganství vhodné pro obranné složky státu. Přece jenom bude lepší se zaměřit na vliv počtu pozemšťanů na celkovou katastrofu na Zemi než na radikalizaci stravy. Přelidnění planety je hlavní příčinou děsivého vymírání druhů zvířat a rostlin, o čemž se stále skoro mlčí. Oteplování planety však může být eventuálně ovlivněno i příletem Nibiru do blízkosti Země. Uvidíme, zda se to potvrdí.
«
Lidstvo čeká šok v podobě zjištění, že člověk není na vrcholu potravního řetězce, proto politici musejí dělat velmi moudrá a poučená rozhodnutí ve věci výživy národa/civilizace, a nechat si poradit od odborníků, abychom měli dostatek sil a zdraví pro Odhalení (Apokalypsa) a čelení pokusu o vyhlazení lidstva (Armageddon) od Impéria Drako-Orion a dalších útočníků.
Politici mohou velmi snadno začít tím, že zlevní pomocí regulace daní zdravé potraviny (tradiční celozrnné obiloviny, luštěniny a výrobky z nich, tradiční ořechy, semena, zeleninu, libové maso vysoké jakosti apod.) a nechají ve vyšší daňové sazbě či uvalí ještě vyšší daň na potraviny nejvíce poškozující zdraví. Je též zapotřebí zařídit, aby producenti potravin dodávali do obchodů již uvařené celozrnné obiloviny, do měkka uvařené luštěniny a jejich směsi, třeba vakuově balené, chlazené či mražené – a dále široký sortiment celozrnných (tmavých) a luštěninových těstovin, knedlíky z celozrnné mouky. Měla by se také obecně zavést „výživová policie“.
Není na místě žádné informační elitářství v záležitosti souvislostí mezi stravou a zdravím, rozuměj informace o prevenci a řešení nemocí pouze pro někoho, aby „nám ostatní nevykoupili krám“, nýbrž zdravá strava pro každého uvědomělého občana, samozřejmě v rámci svobodné vůle, protože pro nadcházející dobu musíme žít jako jeden celek, jeden národ, a to co nejvíce fit.
11. listopadu 2019
© Text – 2019 Dana Rašínová, DiS.
© Foto – Karel Rašín, Dana Rašínová
www.exopolitika.cz
«
Audio verze tohoto článku na krásném YouTube kanálu Elli Staníkové:
Napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.